my cart ( item)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON

Customer Service

 

Livrare

Produsele se afla în ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului. La primirea coletului vă rugăm să verificați integritatea acestuia.

Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de email furnizată, nefiind necesară ștampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii în format tipărit.

Termenul de livrare al produselor noastre se încadrează între 5 și 30 de zile din momentul confirmării comenzii, în limita stocului disponibil. Pentru toate comenile se va confirma telefonic data de livrare.

*cu excepția sărbătorilor legale, în cazul cărora expedierea se va face în prima zi lucrătoare după confirmarea comenzii.

În cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de operatorii noștri în cât timp acesta va putea ajunge la dumneavoastră.

Politica de confidentialitate

Lexonn SRL, proprietarul si administratorul site-ului textileonline.ro, se angajeaza sa respecte prevederile legale in vigoare in ceea ce priveste confidentialitatea si securitatea datelor furnizate de catre utilizatori. Pentru detalii, va rugam sa consultati pagina Politica de confidentialitate si cookies.

Comanda, plata, transport

Pe site-ul magazinului textileonline.ro puteti realiza o comanda in doua moduri: ca utilizator inregistrat sau fara inregistrare pe site. Pentru a beneficia de avantajul verificarii statusului comenzii dumneavoastra si a accesa istoricul comenzilor, va recomandam sa realizati o comanda ca utilizator inregistrat.

Pasii de comanda:
- alegeti produsul, culoare si masura disponibile pe site
- preturile afisate contin TVA
- adaugati produsul in cos
- finalizati comanda, completand rubricile necesare din toti pasii de comanda (informatii de facturare, de livrare, modalitati de livrare).
Pe site-ul textileonline.ro, plata se poate realiza prin ramburs, la livrare, sau prin ordin de plata. In cazul platii prin ordin de plata, comanda se va expedia numai dupa confirmarea transferului bancar.
Livrarea se face prin curier, costul transportului fiind suma fixa.
Conditii de retur
Prin legislatie, dispuneti de 14 zile in care puteti sa va razganditi. Va puteti exprima decizia de retragere din contract, respectiv de returnare a produselor primite, in formularul de contact disponibil aici, fara a fi necesara motivarea returului.  Va vom comunica in scris detaliile returului (adresa pentru retur).
Vizualizarea comenzilor
Pentru a vizualiza comenzile dumneavoastra, indiferent de starea lor, dati click pe ''Contul meu'' din bara de sus a oricarei pagini. De indata ce va logati, veti fi redirectionat catre panoul de control al contului, unde veti gasi un meniu in partea stanga a ecranului sub titlul "CONTUL MEU" / subtitlul ''Panou de control'. In modulul "Comenzile mele" vor fi afisate toate comenile efectuate de dumneavoastra, in asteptare, in prelucrare sau expediate.
Actualizarea informatiilor din cont
Pentru a modifica informatiile din contul dumneavoastra, dati click pe ''contul meu'' din bara de sus a oricarei pagini. De indata ce va logati, veti fi redirectionat catre panoul de control al contului, unde veti gasi un meniu in partea stanga a ecranului sub titlul "CONTUL MEU" / subtitlul ''Panou de control'. In modulul "Informatii cont" puteti face modificarile dorite.